Source language: Translate to:

Run As Administrator

Questions about using NeoBook's scripting language

Moderator: Neosoft Support

Run As Administrator

Postby HackinHoodLogicsTm » Wed Jan 27, 2016 9:20 am

Hello Guyz...

I have I exe file...

Then am developing an app with Neobook that will run the Exe file from it's location. ..

The issue is I wanted to ask if there is a way to use the Run comman and run the exe file as administrator. ..

Because I want my app to run the exe file as an administrator.

Thanks...Any help will be appreciated
I am proud to be a Neobooker!!!
www.neosoftware.com
Special Thanks To
Mr. David Riley
User avatar
HackinHoodLogicsTm
 
Posts: 120
Joined: Wed Aug 28, 2013 7:03 am
Location: Ghana

Re: Run As Administrator

Postby Neosoft Support » Wed Jan 27, 2016 7:47 pm

I don't think that's possible. It seems like it would be a huge security risk.
NeoSoft Support
Neosoft Support
NeoSoft Team
 
Posts: 5602
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:48 pm
Location: Oregon, USA

Re: Run As Administrator

Postby HackinHoodLogicsTm » Wed Jan 27, 2016 10:31 pm

Hnnn ok 8)
I am proud to be a Neobooker!!!
www.neosoftware.com
Special Thanks To
Mr. David Riley
User avatar
HackinHoodLogicsTm
 
Posts: 120
Joined: Wed Aug 28, 2013 7:03 am
Location: Ghana


Return to NeoBook Action Commands

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests