Source language: Translate to:

fmSelectSome - bug or am i missing something

Questions about our File Management and Internet FTP plug-in

fmSelectSome - bug or am i missing something

Postby shx » Thu Oct 24, 2013 7:04 am

when I use fmselect and provide a list of files only the last one is selected.
Code: Select all
fmSelectSome "FileList1" "skirt.jpg;socks.jpg" "IncludeFiles=Yes;IncludeFolders=No;ScrollIntoView=No"


Is it a bug or am I missing something?
- Steven
User avatar
shx
 
Posts: 167
Joined: Sun Apr 03, 2005 5:49 am

Re: fmSelectSome - bug or am i missing something

Postby Neosoft Support » Thu Oct 24, 2013 9:28 am

I can't reproduce that here. Do you have any special subroutines that might be interfering with the selection?
NeoSoft Support
Neosoft Support
NeoSoft Team
 
Posts: 5602
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:48 pm
Location: Oregon, USA

Re: fmSelectSome - bug or am i missing something

Postby shx » Thu Oct 24, 2013 9:48 am

I'm e-mailing the pub with the problem.
maybe it has to do with some settings of the filebrowser.

thanks for your help
- Steven
User avatar
shx
 
Posts: 167
Joined: Sun Apr 03, 2005 5:49 am

Re: fmSelectSome - bug or am i missing something

Postby shx » Thu Oct 24, 2013 9:54 am

here is the full code
Code: Select all
fmConnectLocal "FileList1" "InitialPath="
fmSetFileBrowserProperties "FileList1" "MultiSelect=No;AllowDrag=No;AllowDrop=None;ViewStyle=Thumbnails;ViewContents=FilesOnly;ShowFiles=Yes;ShowTree=No;ListFont=Calibri,12,Normal,ANSI_CHARSET;ListSelectionColor=241,248,253+64,128,128;ListSelectionBorderColor=200,247,244;ListSelectionFontColor=219,219,219;TreeFont=Calibri,12,Normal,ANSI_CHARSET;ShowHeader=No;ShowPathBar=No;ShowStatusBar=No"
fmSetRootDir "FileList1" "[pubdir]Clothing"
fmShowFileBrowser "FileList1" "Rectangle1"
- Steven
User avatar
shx
 
Posts: 167
Joined: Sun Apr 03, 2005 5:49 am

Re: fmSelectSome - bug or am i missing something

Postby Neosoft Support » Thu Oct 24, 2013 10:00 am

Thanks for sending the sample pub. In the open button, you have "MultiSelect=No" in your fmSetFileBrowserProperties action which prevents more than one file from being selected. Change this to "MultiSelect=Yes" and it will work.
NeoSoft Support
Neosoft Support
NeoSoft Team
 
Posts: 5602
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:48 pm
Location: Oregon, USA

Re: fmSelectSome - bug or am i missing something

Postby shx » Thu Oct 24, 2013 10:18 am

thanks, i feel pretty stupid.
- Steven
User avatar
shx
 
Posts: 167
Joined: Sun Apr 03, 2005 5:49 am

Re: fmSelectSome - bug or am i missing something

Postby Neosoft Support » Fri Oct 25, 2013 10:21 am

No problem. We've all been there. :wink:
NeoSoft Support
Neosoft Support
NeoSoft Team
 
Posts: 5602
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:48 pm
Location: Oregon, USA


Return to NeoBookFM/FTP

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron