Source language: Translate to:

Plugin Request - Runtime objects, drag drop etc

Questions about NeoBook PlugIns

Moderator: Neosoft Support

Re: Plugin Request - Runtime objects, drag drop etc

Postby dec » Thu Mar 21, 2013 11:44 am

Hello,

The problem here is that I unknow a better way to do the job (if I can figure right the requeriments) that hpwSimpleGraph, in other words, if I try to implement a plugin like that, probably choose the same component/library than Hans Peter use, but here is a big difference: I need to implement it all along. On the other hand, probably Donald can achieve the problem with another approach, maybe using available controls and plugins. Probably not like he imagin in principle, but finally making the work.
.
Enhance your NeoBook applications!
.
57 plugins, 1113 actions and 230 samples
.
NeoPlugins website: www.neoplugins.com
.
User avatar
dec
 
Posts: 1663
Joined: Wed Nov 16, 2005 12:48 am
Location: Spain

Re: Plugin Request - Runtime objects, drag drop etc

Postby David de Argentina » Thu Mar 21, 2013 1:25 pm

Thanks Dave @ Neosoft and DEC,

I know about terms and conditions.

All source code of the program is listed at:

http://www.powerbasic.com/support/pbfor ... hp?t=52529

When i suggest Don ask Gary Beene for special features, i think terms & conditions are implicit.

I had taked some generic functions ( generally api wrappers ) in order to create some plugins.

In this case, as the result is a specific program, i don't get this code if Gary Beene does not authorize the use.

Source code includes all functions used to generate an EXE or DLL, doesn't need external Libraries or another services.

This post will wait for me until an Gary answer...

Greetings from Buenos Aires,
David de Argentina
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1553
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Re: Plugin Request - Runtime objects, drag drop etc

Postby David de Argentina » Tue Oct 01, 2013 3:30 pm

Hi Don,

Perhaps this sample could be useful:

Based on this plugin:

viewtopic.php?f=3&t=20173

Check with the RunScripts.EXE program this script:

Samples\UI\Canvas\Click_On_Figure\click_on_figure.tbasic

After some adjusts could do the job.

My 0.01
David de Argentina
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1553
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Previous

Return to PlugIn Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest