Source language: Translate to:

some values ​​have changed

Questions about our Advanced Database plug-in

Moderator: Neosoft Support

some values ​​have changed

Postby admcompu » Sun May 05, 2013 11:46 am

Hello such NeoBookDBPro using to connect to SQL but when working on two different machines RED and add records to the same table I get the message some values ​​have changed and the system crashes, anyone have any idea what should I do to work While networking with SQL

thank you very much
admcompu
 
Posts: 4
Joined: Sat May 21, 2005 8:00 pm
Location: mexico

Re: some values ​​have changed

Postby smokinbanger » Sun May 05, 2013 1:09 pm

Does the table have a field that is the Primary Key? If not, try adding a field that is the Primary Key even if you don't use the field for anything else. I would also suggest you set the filed type as auto increasing.
Just Sayin'...
smokinbanger
 
Posts: 198
Joined: Mon Jan 16, 2012 9:53 am
Location: United States


Return to NeoBookDBPro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron