Source language: Translate to:

NeoPaint Cartoon

General questions about using NeoPaint

Moderator: Neosoft Support

NeoPaint Cartoon

Postby Trainman » Thu Sep 27, 2012 4:02 pm

I have just gone to work on cartoon with NeoPaint 5, but have had to go back to Version 4 as their is no Insert picture on disk to add frames.

Has this method been removed from Version 5?

Yours

Trainman.
Trainman
 
Posts: 113
Joined: Fri Apr 01, 2005 10:21 am
Location: England

Postby Neosoft Support » Fri Sep 28, 2012 10:05 am

Try this: add a new blank frame, then choose the Edit menu's "Paste From" command.
NeoSoft Support
Neosoft Support
NeoSoft Team
 
Posts: 5602
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:48 pm
Location: Oregon, USA

Postby Trainman » Fri Sep 28, 2012 11:56 pm

Thank you, that works.

Is it possible to have the short cut put back at in an update, please.


Trainman
Trainman
 
Posts: 113
Joined: Fri Apr 01, 2005 10:21 am
Location: England

Postby Neosoft Support » Mon Oct 01, 2012 11:09 am

I'll see what we can do.
NeoSoft Support
Neosoft Support
NeoSoft Team
 
Posts: 5602
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:48 pm
Location: Oregon, USA


Return to General NeoPaint Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests