Source language: Translate to:

Run In Rectangle ???

Questions about using NeoBook's scripting language

Moderator: Neosoft Support

Run In Rectangle ???

Postby TMcD » Sun Jan 22, 2012 12:44 am

I am running an EXE within a Rectangle.

I have the Rectangle off screen (off the pub page).

It executes fine, but upon starting up, it briefly pops up in front of NeoBook.

Why does this happen?

I thought that it is an all or nothing, meaning that if an app (EXE) will run within the Rectangle, because some won't let you do that, that I wouldn't see it "pop up" when it's started.

See video example:

I press button which triggers it to run in the Rectangle, which is off-screen of the pub.

http://screenr.com/t0as
TMcD
 
Posts: 237
Joined: Sun Apr 10, 2005 11:20 am

Postby HPW » Sun Jan 22, 2012 1:33 am

I think that the EXE must first start it own form.
In neobook a routine does wait that the form appear to capture it and move it to the rectangle. This may need a very little time, but may cause the flicker.

As long we can not config the EXE to start at a specific screen location, this will be a problem.
When you are the author of the EXE you might be able to do such.

Hans-Peter
Hans-Peter
User avatar
HPW
 
Posts: 2521
Joined: Fri Apr 01, 2005 11:24 pm
Location: Germany

Postby TMcD » Thu Jan 26, 2012 1:33 am

Thanks, this is my first time using the RunInRectangle. :)
TMcD
 
Posts: 237
Joined: Sun Apr 10, 2005 11:20 am


Return to NeoBook Action Commands

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest