Source language: Translate to:

Refresh

Questions and information about creating Internet aware NeoBook applications. Including PHP, HTML, FTP, HTTP, Email, etc.

Moderator: Neosoft Support

Refresh

Postby PhilGard » Fri Jul 16, 2010 7:32 am

Please...
How can I refresh a "Navigateur_web" ? (without F5).
Thanks
PhilGard
 
Posts: 132
Joined: Sat Feb 16, 2008 2:25 pm

Postby PhilGard » Fri Jul 16, 2010 7:37 am

RefreshObject :oops:
PhilGard
 
Posts: 132
Joined: Sat Feb 16, 2008 2:25 pm


Return to NeoBook and the Internet

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron