Source language: Translate to:

NeoHTMLEditor Plugin released

Questions about NeoBook PlugIns

Moderator: Neosoft Support

Postby David de Argentina » Wed Dec 31, 2008 9:58 am

Hi WinMacLyn

The only words you could not change are "Font Size" and "Font Name".

The rest, are objects of NeoBook, you can manage this as your own...

If you think you need change the "Font Size" and "Font Name" labels, I could create a spanish version for you.

Greetings from Buenos Aires,
David de Argentina
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1560
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Postby David de Argentina » Sun Jan 04, 2009 7:17 pm

Hi Javier:

On the hyperlink dialog try this:

neobook:gotopage %22nombre_pagina%22

or

neobook:gosub %22hyperlink_funcion%22

Using the second way, you must create a "hyperlink_function" in order to control the link actions

Notes:

Remember: All combinated actions do not work in edition time. You must "Preview" the html in order to see the links actions.

Obviously, if you create an html file with NeoBook components, you need to display these html within a Webbrowser Object of NeoBook. This special actions will be ignored from a external webbrowsers.

On the sample, you need to move the page actions-> exit of the page ( AE_HTML_End "" ) to the Book Actions -> exit of the book

My devaluated cent,
David de Argentina
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1560
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Postby David de Argentina » Mon Jan 05, 2009 9:12 am

Hi Javier,

Try this sample:

http://specialapps.software-zone.com/files/DemoHTML.zip

Copy the PUB file on the same folder of the plugin sample.

Run this sample, and open the demo.htm file.

After this, preview (with the preview button of the program) the page and chick on links.

Tell me if ok for you.

Greetings from Buenos Aires,
David de argentina
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1560
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Postby David de Argentina » Mon Jan 05, 2009 10:29 am

Javier:

I said you on a previous post:

Obviously, if you create an html file with NeoBook components, you need to display these html within a Webbrowser Object of NeoBook. This special actions will be ignored from a external webbrowsers

and

After this, preview (with the preview button of the program) the page and chick on links.

HTML files with NeoBook components do not work outside the WebBrowser Objects of NeoBook. If you try to use them with Internet Explorer, Opera, Mozila or another webbrowsers, you will receive a error message or... the NeoBook component will be ignored.

Please, read the whole post before your attemps.

Mi devaluated cent,
David de Argentina
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1560
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Postby smartmedia » Wed Jan 07, 2009 10:55 am

Hi..

For some strange reason now your pluing is working on my PC. I didn't do something except install and uninstall some appliactions.
Any way, i like to ask you:
I enter in the editor some text and a photo, now when i save to html to the same folder the image is, simple when i open it with Microsoft Explorer i can't see the photo... Any idea why..?? I am planning to buy it now that you have offer but i want to be sure that is working good.

Thanks
User avatar
smartmedia
 
Posts: 889
Joined: Fri Apr 01, 2005 6:50 am
Location: Hellas

Postby David de Argentina » Wed Jan 07, 2009 11:26 am

Hi Smartmedia,

By default, the fullpath of the images is included on the code.
Did you change this ?
Did you check at code mode view if path of your images is correct ?

My devaluated cent,
David de Argentina
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1560
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Postby smartmedia » Wed Jan 07, 2009 2:30 pm

Hi..

Yes the image is on the same folder and inside the html file says this:
Code: Select all
<P align=center><A href="http://www.neosoftware.com"><IMG
alt="" hspace=0 src="C:\logo.gif" align=baseline
border=0></A></P>
In the preview window is working, but when is saved not.
User avatar
smartmedia
 
Posts: 889
Joined: Fri Apr 01, 2005 6:50 am
Location: Hellas

Postby David de Argentina » Wed Jan 07, 2009 3:00 pm

Hi Smartmedia,

The preview window is a webbrowser object of NeoBook.

You could select all the code, and paste it to a text file, then, save the html file and check if there are any difference..

I can't reproduce this error, it works fine on my machines...

Greetings from Buenos Aires,
David de Argentina
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1560
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Postby smartmedia » Thu Jan 08, 2009 1:17 pm

Hi David,

I checked again and on Microsoft Internet Explorer is playing but not on the Mozilla Firefox.
One other thing i notice is that in the bottom of the plugin there is a rectangle or something that covers it. I took a screen shoot to show you. Are you familiar with that...???

Image
User avatar
smartmedia
 
Posts: 889
Joined: Fri Apr 01, 2005 6:50 am
Location: Hellas

Postby David de Argentina » Thu Jan 08, 2009 2:42 pm

Yes, originally, there was the place to put HTML and Code Tabs. Time after, I reassign this tabs as a button.
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1560
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Postby smartmedia » Thu Jan 08, 2009 11:09 pm

Hi..

Can you fix that not to show this rectangle, if i can easily understand so the people they going to see it. Also the font and the size selector can be in NB commands and called from plugin with a custom window...???
And the other thing is:
When you insert an image you define the picture source, there is also a button Browse, can you create the same NB command but without to show the Browse button..??? Why..??? I like to use this editor in application, so if the user enter the actual path the photo is, when the data is saved and uploaded to server the photo will be missing, if he enter for example only the link http://i18.tinypic.com/6xuxno5.jpg the photo will show up.
I hope you understand what i am saying.
User avatar
smartmedia
 
Posts: 889
Joined: Fri Apr 01, 2005 6:50 am
Location: Hellas

Postby David de Argentina » Fri Jan 09, 2009 12:54 am

Hi Smartmedia,

you wrote:

Can you fix that not to show this rectangle, if i can easily understand so the people they going to see it.
Could be.

...Also the font and the size selector can be in NB commands and called from plugin with a custom window...???
No, Font & Size selector are case sensitive according where you click the mouse. On the other hand, if you need write the html code in NeoBook directly, you could put any font, size or style, typing the html code into the text editor...

When you insert an image you define the picture source, there is also a button Browse, can you create the same NB command but without to show the Browse button..??? Why..???
If I understood well, for the same reason of the previous answer: what kind of editor do you think to do without Font, Size or Image selector... ?

... so if the user enter the actual path the photo is, when the data is saved and uploaded to server the photo will be missing...
I assume who works with a HTML editor, knows the difference between relative and absolute path... Plugin has the option to switch HTML/Code views in order to correct this..

Greetings from Buenos Aires,
David de Argentina
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1560
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

PreviousNext

Return to PlugIn Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest