Source language: Translate to:

NeoHTMLEditor Plugin released

Questions about NeoBook PlugIns

Moderator: Neosoft Support

NeoHTMLEditor Plugin released

Postby David de Argentina » Tue Nov 11, 2008 11:42 am

Hi all,

If you need add HTML editor capabilities to your programs, this plugin could be useful for you.

you can download it at:

http://specialapps.software-zone.com/files/NeoHTML.zip

The included sample works as a complete HTML editor, and each function is documented (if necesary)

Included Functions:

    Init and End Plugin.
    File Management: New, Open, Save, Save AS, Print
    Text Attributes: Bold, Italics, Underline, Font, Size, ForeTextColor and BackText Color
    Text Position: Left, Center, Right, Indent, Oudent, Order List and Unorder List
    Edit: Find, Undo, Redo, Select All, Copy, Cut, Paste,
    Misc: HyperLink, Unlink, BackColor, BackImage, BackSound, Paste HTML code, View HTML Mode, View Code mode, Images
    Tables: Add Tables, Add Rows, Add Cols, Delete Rows, Delete Cols
    NeoBook Interface: Resize Editor area and Get HTML Code


Plugin is Shareware.
Enjoy it !

David de Argentina
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1553
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Postby bunker » Tue Nov 11, 2008 3:34 pm

Hola David me da un error al intentar instalar el plugin

System error. Code 126
No se puede encontrar el modulo especificado.

Luego otro que dice:

Unable to load this plugin!...
User avatar
bunker
 
Posts: 141
Joined: Sat Sep 29, 2007 4:00 pm

Postby David de Argentina » Wed Nov 12, 2008 9:21 am

If you are running Windows Vista try to install this package:

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

or...

If you are running Windows 98 or previous, you need this Library:

http://specialapps.software-zone.com/files/ATL71.zip

Please, unzip it and put it on the same plugin + TB_DHTMLED.DLL folder.

you must redistribute this files (TB_DHTMLED.DLL + ATL71.DLL) with your application, in order to NeoHTML plugin works.

My devaluated cent,
David de Argentina
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1553
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Postby Jay-Bird » Wed Nov 12, 2008 10:17 am

EDIT: Nevermind David, please ignore below message...., I found the prices...Thanks!

Jay


Hi David,

Before I download and try it, I cannot find the cost of the plugin on the website...You can PM me if you dont want to list it here...

Thanks,

Jay
User avatar
Jay-Bird
 
Posts: 164
Joined: Fri Apr 01, 2005 7:01 am
Location: Louisiana , USA

Postby datadon » Thu Nov 13, 2008 6:52 am

David

Can you share the price with the rest of us. We can't find it.
Don

'If you want to get a brontosaurus from 'a' to 'b' then you ride the dinosaur - you don't carry it!'
User avatar
datadon
 
Posts: 389
Joined: Sun Apr 03, 2005 7:55 pm
Location: Lorena Texas

Postby David de Argentina » Thu Nov 13, 2008 8:26 am

Hi Don,

All my share program costs 60 dollars or 50 euros... as usual

the link for purchase is:

http://specialapps.software-zone.com/share_eng.htm

My devaluated cent,

David de Argentina
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1553
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Postby bunker » Sun Nov 16, 2008 4:29 am

Hola David gran plugin!

Tengo XP SP3, luego de bajar el archivo ATL71 no da problemas al instalar el plugin.

Pero descubri otro error, al abrir el ejemplo y cerrarlo sin modificar nada da un acces violation... no asi cuando se escribe algo y pregunta si se quiere guardar...

saludos
User avatar
bunker
 
Posts: 141
Joined: Sat Sep 29, 2007 4:00 pm

Postby David de Argentina » Sun Nov 16, 2008 9:09 pm

Hi Bunker,

You are the first person that reports this kind of error.
I could not reproduce this error on my machines.
Please, check your local machine software configuration.
This is an english forum.. please ask me in english...

Best regards,
David de Argentina
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1553
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Postby smartmedia » Fri Dec 26, 2008 1:48 am

Hi...

Merry Christmas to you and your family.
David, i tried many many times to run the test pub in both modes (design - compiled) without luck.
My system is Windows XP +SP3 with all updates and installed the VB Studio 2008.
When i try to run the demo pub the app freezes and i must close it from task manager. It seems to me that the TB_DHTMLED.dll has something to do with that. When i try to run the demo pub without the TB_DHTMLED.dll is asking for it. I really need that plugin now. You have any ideas why is not playing in my PC or something i can try...???
User avatar
smartmedia
 
Posts: 889
Joined: Fri Apr 01, 2005 6:50 am
Location: Hellas

Postby David de Argentina » Fri Dec 26, 2008 10:00 am

Hi Smartmedia,

TB_DHTMLED.dll is a simple wrapper of the DHTML services.

I have a machine with the same configuration (XP SP3) and program works like a charm...

Do you test the plugin with anoter machine - configuration ?

I can't imagine why this plugin doesn't work in you pc.

If you want, I could send you the compilated program. If it doesn't work I think there are a problem with your windows instalation...

My devaluated cent,
David de Argentina
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1553
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Postby smartmedia » Fri Dec 26, 2008 12:54 pm

Hi..

In my work PC is working fine but here at home no. You said that is a DHTML services, maybe i have to enable the service from Administrative Tools...???
Can you send me a copy of compiled pub to see if is working or not on my PC...???
User avatar
smartmedia
 
Posts: 889
Joined: Fri Apr 01, 2005 6:50 am
Location: Hellas

Postby smartmedia » Sat Dec 27, 2008 5:19 am

Hi...

I friend of mine send me the demo pub compiled but is not working. Any ideas why...??? I don't want to format my PC just to be able to hope that maybe will run in future.
User avatar
smartmedia
 
Posts: 889
Joined: Fri Apr 01, 2005 6:50 am
Location: Hellas

Postby David de Argentina » Sat Dec 27, 2008 9:46 am

Smartmedia,

You know Windows is a dark world... plenty of contradictions...

If the plugin does not work in all my machines, I should not release it from another users... but.. it works fine from a lot of users.. and me...

I don't know what happens within your system configuration...

My devaluated cent,
David de Argentina
User avatar
David de Argentina
 
Posts: 1553
Joined: Mon Apr 04, 2005 4:13 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Postby smartmedia » Sat Dec 27, 2008 11:45 am

Hi..

I think i am one of those users that your plugin is not working. OK. But i will not buy something i can't use in my PC. My system configuration is very very typical but if you can't give an answer because is your plugin and you know how is working i can't either. Any way, i guess i must compromise to the idea that i can't use this plugin.
Thanks for your help.
User avatar
smartmedia
 
Posts: 889
Joined: Fri Apr 01, 2005 6:50 am
Location: Hellas

Postby WinMacLyn » Wed Dec 31, 2008 6:59 am

Hello David de Argentina,

I want to know if I can change into other languages all dialogue windows of your NeoHTMLEditor plug-in.

Me gustaría saber si puedo cambiar el idioma de todas las ventanas de diálogo de tu nuevo módulo NeoHTMLEditor.
If you do things with love, passion and common sense everything in life will be returned to you the same way.
User avatar
WinMacLyn
 
Posts: 110
Joined: Wed Jan 17, 2007 7:30 pm

Next

Return to PlugIn Discussions

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests