Source language: Translate to:

What About Arabic Language ??

Questions or information that don't quite fit anywhere else

Moderator: Neosoft Support

What About Arabic Language ??

Postby Neo.0.0.0 » Wed May 31, 2006 9:39 pm

Assalamu Alaikum

hi all

1st of all , i love neobook and have a question

when you can add arabic language to neobook

and i will ( enshallah ) help you if you really want to do this ( if needed )

thanks anyway .
Neo.0.0.0
 
Posts: 9
Joined: Wed May 31, 2006 9:33 pm

About the Arabic language

Postby Issam » Thu Jun 01, 2006 1:55 am

Hi Neo.0.0.0 Ya Hala

Yes my friend I needed it so much because I plan to make an Arabic
Mag like ZINIO

See my letter under Knowledgebaze category "Create Mag"

thanks a lot in advance

yours,

Issam
Issam
 
Posts: 16
Joined: Tue May 23, 2006 8:37 am

Postby Neosoft Support » Thu Jun 01, 2006 9:41 am

Because we don't speak Arabic it's difficult for us to know exactly what's required for compatibility. However, if you use an Arabic version of Windows and Arabic fonts most of NeoBook 5's features should work correctly. If something specific isn't working, please let us know.
NeoSoft Support
Neosoft Support
NeoSoft Team
 
Posts: 5593
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:48 pm
Location: Oregon, USA

Postby Neo.0.0.0 » Thu Jun 01, 2006 2:07 pm

assalamu alaikam

thanks Issam , Neosoft Support ;

neosoft support , my post is about arabic language in toolbar not supporting arabic in fonts

neobook support arabic 100% , but my need is in toolbar & menu

thanks for your support
Neo.0.0.0
 
Posts: 9
Joined: Wed May 31, 2006 9:33 pm

Postby Neosoft Support » Thu Jun 01, 2006 5:41 pm

my post is about arabic language in toolbar not supporting arabic in fonts neobook support arabic 100%, but my need is in toolbar & menu.


OK I understand. It can be expensive to translate software, so we would need to have the support of a local distributor to insure that we could recover our costs.
NeoSoft Support
Neosoft Support
NeoSoft Team
 
Posts: 5593
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:48 pm
Location: Oregon, USA

Postby HPW » Thu Jun 01, 2006 10:31 pm

neobook support arabic 100% , but my need is in toolbar & menu


Do you mean the neobook's designer own interface?

Or the toolbar & menu in your self-made apps?
Hans-Peter
User avatar
HPW
 
Posts: 2510
Joined: Fri Apr 01, 2005 11:24 pm
Location: Germany

Postby Neo.0.0.0 » Fri Jun 02, 2006 7:11 am

HPW , NO MY NEED ABOUT NEOBOOK DESIGN,
Neosoft Support , DON'T KNOW BUT AS WELL , NICROSOFT & MANY COMPANIES MADE AN ARABIC INTERFACE FOR THEIR PROGRAMS

Ex: I RUN SMART EXPLORER & THE CO. ADD ARABIC TO THE LANGUAGES FOR SMART EXPLORER INTERFACE ,

I DON'T KNOW IF IT WILL BE Expensive , but i knew , it needs only one can speak arabic ( or any ) to translate the words ,

ok,

see ya
Neo.0.0.0
 
Posts: 9
Joined: Wed May 31, 2006 9:33 pm

Postby Wrangler » Fri Jun 02, 2006 8:35 am

I would imagine it would be expensive, and very tedious, to translate an entire language word for word. And comparing Neosoft to Microsoft isn't fair from any standpoint. The Neobook programmer is Dave Riley, not Bill Gates. I don't think Dave has nearly the billions of dollars Bill has. In order to accomplish something like this, Dave needs to be able to recuperate his expenses in sales of his product, something Microsoft would also have to do.
Wrangler
--------------
"You never know about a woman. Whether she'll laugh, cry or go for a gun." - Louis L'Amour

Windows 7 Ultimate SP1 64bit
16GB Ram
Asus GTX 950 OC Strix
Software made with NeoBook
http://highdesertsoftware.com
User avatar
Wrangler
 
Posts: 1505
Joined: Thu Mar 31, 2005 11:40 pm
Location: USA


Return to Misc. Questions and Information

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests