Source language: Translate to:

Selection tool reports wrong size

General questions about using NeoPaint

Moderator: Neosoft Support

Selection tool reports wrong size

Postby HPW » Tue Apr 18, 2006 12:57 am

Using the selection tools report the wrong size in the status bar.

When I click on origin 0,0 and drag to 15,15 the statusbar states:

0 x 0 > 15 x 15 - W=15 H=15

When I release mouse there it says:

15 x 15

Since pixel are zero-based adressed this is wrong.
Cutting out this selection gives a 16x16 Bitmap.
This would be right:

0 x 0 > 15 x 15 - W=16 H=16

16 x 16
Hans-Peter
User avatar
HPW
 
Posts: 2510
Joined: Fri Apr 01, 2005 11:24 pm
Location: Germany

Postby Neosoft Support » Tue Apr 18, 2006 10:04 am

Thanks Hans-Peter. I will add this to our list of things to correct in the next update.
NeoSoft Support
Neosoft Support
NeoSoft Team
 
Posts: 5593
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:48 pm
Location: Oregon, USA


Return to General NeoPaint Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests