Source language: Translate to:

using 3D tools in NeoPaint

General questions about using NeoPaint

Moderator: Neosoft Support

using 3D tools in NeoPaint

Postby john-r » Tue Nov 01, 2005 5:50 pm

When I draw a 3D image (example a cube) using the 3D cube tool, the resulting cube always has one side whose dimension I cannot adjust. In other words, the cube does not end up being a cube, it ends up being a 3-dimensional rectangle.

Is this the way it should be or am I missing something?

Thanks for help.
john-r
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 01, 2005 5:36 pm

Postby Neosoft Support » Wed Nov 02, 2005 12:42 pm

I'm sorry, it's not currently possible to adjust the size of a cube's third dimension. We're exploring the possibility of enhancing the 3D tools in a future update next year.
NeoSoft Support
Neosoft Support
NeoSoft Team
 
Posts: 5593
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:48 pm
Location: Oregon, USA

Postby john-r » Wed Nov 02, 2005 12:51 pm

As I pointed out, it is mis-labeled as a cube. The 3 dimensions of a cube are all equal.
john-r
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 01, 2005 5:36 pm


Return to General NeoPaint Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron