Page 3 of 3

RS232.. anyone?

PostPosted: Thu Sep 09, 2004 12:50 am
by domino
Quote: from Alberto Meyer on 10:12 am on Sep. 6, 2004
Yes, If the port is open with another software, you canĀ“t use the plugin. I will help you to let it work when you receive the information required.
...

Still waiting for this info...

RS232.. anyone?

PostPosted: Thu Sep 09, 2004 12:46 pm
by domino
Alberto... (and anyone else that hasn`t fallen asleep with this thread yet :-)

Some progress I think, I`ve got the show running through the USB port now which makes life a bit easier and gives me another port to play with. (whether this will help I don`t know yet)

Also I`ve received some PDFS with tech info.. haven`t had a chance to look at it yet, but maybe it will help..


Cheers
Dave