Source language: Translate to:

The forum search is definitely broken!

Questions or information that don't quite fit anywhere else

Moderator: Neosoft Support

The forum search is definitely broken!

Postby smokinbanger » Sun Oct 28, 2012 12:41 pm

Well it seams like the forum search function has lost some serious capabilities! If you search for something like "dbpGetTableNames" it returns an error:
The following words in your search query were ignored because they are too common words: dbpgettablenames.
You must specify at least one word to search for. Each word must consist of at least 3 characters and must not contain more than 14 characters excluding wildcards.

I'm not quite sure of the logic behind that but it seems like has seriously reduced the search functionality. Lucky for use, yet inconvenient, we can resort to our sometimes not so friendly Google using the site search:
Code: Select all
site:http://neosoftware.com/community dbpGetTableNames
Just Sayin'...
smokinbanger
 
Posts: 198
Joined: Mon Jan 16, 2012 9:53 am
Location: United States

Re: The forum search is definitely broken!

Postby Wrangler » Mon Oct 29, 2012 7:41 am

As of today, this works for me. I get a result of 2 posts.
Wrangler
--------------
"You never know about a woman. Whether she'll laugh, cry or go for a gun." - Louis L'Amour

Windows 7 Ultimate SP1 64bit
16GB Ram
Asus GTX 950 OC Strix
Software made with NeoBook
http://highdesertsoftware.com
User avatar
Wrangler
 
Posts: 1507
Joined: Thu Mar 31, 2005 11:40 pm
Location: USA

Re: The forum search is definitely broken!

Postby smokinbanger » Mon Oct 29, 2012 9:16 am

Yes it is working now! Must have been a forum setting :P

EDIT: Still doesn't work with other terms, Seams to be hit 'n miss.
Just Sayin'...
smokinbanger
 
Posts: 198
Joined: Mon Jan 16, 2012 9:53 am
Location: United States

Re: The forum search is definitely broken!

Postby Neosoft Support » Mon Oct 29, 2012 11:16 am

We can try rebuilding the search index. I think with all of the updating and moving it may be out of sync.
NeoSoft Support
Neosoft Support
NeoSoft Team
 
Posts: 5603
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:48 pm
Location: Oregon, USA

Re: The forum search is definitely broken!

Postby Neosoft Support » Mon Oct 29, 2012 11:27 am

Rebuilding the search index seems to have fixed the problem. If not let me know.
NeoSoft Support
Neosoft Support
NeoSoft Team
 
Posts: 5603
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:48 pm
Location: Oregon, USA


Return to Misc. Questions and Information

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron