Page 1 of 1

Forum Print Function Gone

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 10:40 am
by Sam Cox
Is the forum's software messed up, or is it just my computer?

When viewing a topic on this forum, when I click what used to be the Print button between the "New Topic" and "Post Reply" buttons, I get only a blank window. Moreover, the Print button's graphic no longer appears — just a little box with an "x" in it — and the rollover hint does not appear.

Thanks,
-- Sam

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 11:44 am
by Guest
Same here!

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 12:14 pm
by Guest
me too.

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 9:00 am
by Guest
Hmm. I don't see a print button at all!

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 12:44 pm
by Neosoft Support
Because of a serious security threat we had to install an updated version of the forum software. The update must have done something to the print button. Could be a bug in the forum software. We'll have to do some research and see if it can be fixed.

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 12:47 pm
by Guest
I seem to remember now that MegaStever added that function as a mod. I'm sure he can fix it.

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 1:29 pm
by Guest
Wrangler wrote:I seem to remember now that MegaStever added that function as a mod. I'm sure he can fix it.


Spot on, it was a mod, validated by the phpbb team, for the forum system.

If you are looking to reinstall it, you can find it here:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=141443

or if you'd like, feel free to e-mail me and I'll get you set up tonight.

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 12:15 pm
by Neosoft Support
Hi Steve,

Thanks for the tip. I do remember something in the phpBB update docs saying something about mods needing to be reinstalled. I'll download the printer mod and see if I can figure it out. If I run into trouble, I'll definitely seek your advice!