Page 1 of 1

WordsBetween

PostPosted: Sun May 17, 2009 2:01 am
by Alex
Hi,

I have an idea, a new function that give the word between an other word, example:

WordsBetween "[TEXT]" "[word1]" "[word3]" [Result]"

Is it a good idea?

Thanks


Alex

PostPosted: Mon May 18, 2009 9:46 am
by Neosoft Support
Well it's an interesting idea. I'm not sure how often something like that would needed. Might be something that would be more appropriate for the function library.

PostPosted: Mon May 18, 2009 10:27 am
by Alex
Hi NeoSoft,

Yes, maybe, but it can be interesting for a future update.

Thanks


Alex