Page 1 of 1

Command filter for inserting commands

PostPosted: Tue Nov 11, 2008 12:50 am
by HPW
When we insert an action we have the action-insert dialog with the option to show all commands in alphabethical order.

How about a edit-field below the listbox, where I can type letters.
When typing into the edit the listbox is refreshed (filtered) only with the commands starting with the typed letters.

PostPosted: Tue Nov 11, 2008 1:40 am
by smartmedia
Hi..

Great suggestion Hans.
You have my vote...

PostPosted: Tue Nov 11, 2008 11:33 am
by Neosoft Support
I'll add it to the list.