Source language: Translate to:

NeoBook Utilities Problem

Questions about NeoBook PlugIns

Moderator: Neosoft Support

NeoBook Utilities Problem

Postby Wrangler » Fri May 11, 2007 8:46 am

I'm trying to demo this plug. But after installing it, none of my pubs will work in runtime mode (F9). They open, the debug bar shows, and then it returns back to neobook IDE. Removing the plug solves the problem.

Has anyone else had this problem? What would cause it? It looks like a good plug, and would purchase if I could get it to work.
Wrangler
--------------
"You never know about a woman. Whether she'll laugh, cry or go for a gun." - Louis L'Amour

Windows 7 Ultimate SP1 64bit
16GB Ram
Asus GTX 950 OC Strix
Software made with NeoBook
http://highdesertsoftware.com
User avatar
Wrangler
 
Posts: 1505
Joined: Thu Mar 31, 2005 11:40 pm
Location: USA

Neobook utilities

Postby dglojnar » Fri May 11, 2007 9:13 am

Wrangler,

Author of this plug-in is temporary out of country, so he can help You, but, all his plug-ins are developed for me (custom made) and I'm owner of all source codes and plug-ins.

So if I can help You, please let me know.

As far as I know, there is no problems with any of those plug-ins:-)
My setup is: WinXP SP2, Neobook 5.5.4
I'm not sure if plug-ins work on W2K:-)

If You want to purchase any of plug-ins, please send me private mail on:

drazen.glojnaric@crosig.hr

I'm sure we can find good solution:-))

Regards,
Drazen
dglojnar
 
Posts: 112
Joined: Sun Apr 03, 2005 10:52 pm

Postby Wrangler » Fri May 11, 2007 9:54 am

Hi Drazen,

I'm running the same system you are, and neobook 5.5.4. This problem ocurred with 5.5.3b as well.

As far as I know, there is no problems with any of those plug-ins:-)


OK. There is one now. I have a dozen plugs installed with no problem. If I install this plug, problem happens. Remove plug, problem goes away. I've never seen this happen before. Suppose it could be a conflict with another plug, but I don't have time to uninstall and install one by one to find out.

I'll purchase if I can get it to work. Any ideas on what would cause this?

Dave: Any clues?
Wrangler
--------------
"You never know about a woman. Whether she'll laugh, cry or go for a gun." - Louis L'Amour

Windows 7 Ultimate SP1 64bit
16GB Ram
Asus GTX 950 OC Strix
Software made with NeoBook
http://highdesertsoftware.com
User avatar
Wrangler
 
Posts: 1505
Joined: Thu Mar 31, 2005 11:40 pm
Location: USA

Plug-in problems

Postby dglojnar » Fri May 11, 2007 3:53 pm

Wrangler,

please check Your PM.

Regards,
Drazen
dglojnar
 
Posts: 112
Joined: Sun Apr 03, 2005 10:52 pm

Postby ErgoMan » Sat May 12, 2007 2:41 pm

Wrangler,

This looks like a very useful plugin. Could you please report if you are able to resolve your problems with it?

Thanks,

ErgoMan
ErgoMan
 
Posts: 50
Joined: Thu Jul 14, 2005 8:00 pm
Location: Bel Air, MD

Postby FM » Sun May 13, 2007 8:33 am

I don't have any problem with this plug-in (i mean, this kind of problems).

My first question is: the POP3 mail function downloads the messages to ".mail" and ".mme" files. Then, how can I open this messages.

And how can I perform the mail commands with my own buttons, without the pop up menu.

Thanks!
FM
 
Posts: 90
Joined: Tue Nov 21, 2006 12:50 am


Return to PlugIn Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests