Page 1 of 1

NB and Link checker

PostPosted: Wed Dec 22, 2010 8:15 am
by smartmedia
Hi..

There is a site that you put any link from different file hosters and it checks if the link exists or not. The page is: http://wgtools.com/link-checker/
I have manage to send the links i want to be checked using:
Code: Select all
InternetPost "http://wgtools.com/link-checker/" "links=[Data.Links]" "[PHP_Return]" ""


Now what i want is to isolate and take only the part of the html code that interest me. To do that i use:
Code: Select all
SearchStr "<div id=[#34]links[#34]>" "[PHP_Return]" "[PHP_DivLinks]" ""
hpwStrSearch "<div class=[#34]right[#34]>" "[PHP_Return]" "[PHP_DivLinks]" "False" "[PHP_DivRight]"
Math "[PHP_DivRight]-[PHP_DivLinks]" "-1" "[NumCharToCopy]"
SubStr "[PHP_Return]" "[PHP_DivLinks]" "[NumCharToCopy]" "[Modfied_PHP]"


Now, my problem is that the result i take are right, but are not formated like the html page. Can someone help me to have it format it like the normal page does...???

PostPosted: Wed Dec 22, 2010 8:42 am
by Gaev
smartmedia:
Now, my problem is that the result i take are right, but are not formated like the html page. Can someone help me to have it format it like the normal page does...???

Perhaps you can post (for an example query) ...

a) a screenshot of what the website returns

b) the result text you end up with that you want to format

PostPosted: Wed Dec 22, 2010 8:52 am
by smartmedia
Hi..

The result i am getting is this:
Image

and the result tha page shows is this:
Image

In order to get my result i use:
Code: Select all
BrowserLoadFromStr "WebBrowser5" "<!DOCTYPE HTML PUBLIC [#34]-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN[#34] [#34]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd[#34]>|<html xmlns=[#34]http://www.w3.org/1999/xhtml[#34] dir=[#34]ltr[#34]>|<head>|<meta http-equiv=[#34]content-type[#34] content=[#34]text/html; charset=UTF-8[#34]/>|<link rel=[#34]canonical[#34] href=[#34]http://wgtools.com/link-checker/[#34] />|<link rel=[#34]stylesheet[#34] type=[#34]text/css[#34] href=[#34]style.css[#34] media=[#34]screen[#34] />|<link rel=[#34]shortcut icon[#34] href=[#34]/favicon.ico[#34] type=[#34]image/x-icon[#34] />||</head>|<body>[Modfied_PHP]</body></html>

PostPosted: Wed Dec 22, 2010 9:05 am
by bunker

PostPosted: Wed Dec 22, 2010 9:24 am
by smartmedia
Hi..

Thanks bunker, i have tried 3 hours without make any progress. Wow, thanks again, is working very good.