Source language: Translate to:

[#9] TAB in Report Designer

Questions about our Advanced Database plug-in

Moderator: Neosoft Support

[#9] TAB in Report Designer

Postby Fabien » Mon Mar 26, 2012 2:43 am

Hi all,

How to do a tab in Text field?
Code: Select all
[#9]
does not display correctly.

Thanks, Fabien
¡ sǝıʇɹo sǝl suɐp éɯéɯ sɐd ǝssnod
User avatar
Fabien
 
Posts: 137
Joined: Thu Dec 04, 2008 2:31 pm
Location: France - Lyon

Postby Neosoft Support » Mon Mar 26, 2012 10:28 am

The Tab character doesn't do anything in the Report Designer. You can use spaced instead which is all the Tab character does.
NeoSoft Support
Neosoft Support
NeoSoft Team
 
Posts: 5593
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:48 pm
Location: Oregon, USA

Postby Fabien » Wed Mar 28, 2012 3:01 pm

Thank you for your reply.

Fabien
¡ sǝıʇɹo sǝl suɐp éɯéɯ sɐd ǝssnod
User avatar
Fabien
 
Posts: 137
Joined: Thu Dec 04, 2008 2:31 pm
Location: France - Lyon


Return to NeoBookDBPro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest