Source language: Translate to:

Report problem with queried data

Questions about our Advanced Database plug-in

Moderator: Neosoft Support

Report problem with queried data

Postby donmichel » Wed Jun 22, 2011 11:53 am

I use the following query to copy records to a new table:
SELECT * INTO asd FROM Admission_Register WHERE AdGroup="[ComboBox2]" AND AdDivision="[TextEntry125]"
Then after opening the table asd I use the following code to generate a report
dbpPreviewReport "AdReg" "C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\classwise.dbr" "DisplayMode=100%;InitialPage=1"
There are fifty records in the table but only the first record prints fifty times. I have placed the proper field variables in the data body partition and it works well with the table Admission_Register. What could be wrong? The report doesn't work with temporary tables either.
donmichel
 
Posts: 38
Joined: Sun Sep 14, 2008 1:25 am

Postby smartmedia » Wed Jun 22, 2011 2:22 pm

Hi..

Upload a demo pub here to check your code and Report..
User avatar
smartmedia
 
Posts: 889
Joined: Fri Apr 01, 2005 6:50 am
Location: Hellas

Postby donmichel » Sun Jun 26, 2011 12:30 am

The problem was corrected when a new report file was created. It seems that that when we edit a report file, connections with the database table are not correctly established. So when I changed the source table the report began to behave in strange ways. Seems to be a minor editing problem with the report tool.
donmichel
 
Posts: 38
Joined: Sun Sep 14, 2008 1:25 am


Return to NeoBookDBPro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest