Source language: Translate to:


Questions about our Advanced Database plug-in

Moderator: Neosoft Support


Postby antonio45 » Mon Oct 01, 2007 12:08 pm

There is a customWindow which have 4 text entry boxes;
1. Variable Name = [DataSource]
2. Variable Name =[User_ID]
3. Variable Name =[Password]
4. Variable Name =[Databasename]

And I use this variables when I connect the database like this ;

dbpShowErrors "No"
dbpOpenDatabase "[DatabaseName]" "Provider=SQLOLEDB.1;Password=[password];Persist Security Info=True;User ID=[user_id];Initial Catalog=[DatabaseName];Data Source=[DataSource]"

If I use DBPro_OnError spacial subroutine,
AlertBox "ALERT" "[dbpError]"
2 error Occures = Invalid Database ID: (Databasename variable value) and The Table "" is not open
But the table is opening after these messages. Is it a bug ?
Posts: 42
Joined: Fri Mar 31, 2006 11:37 am

Postby Neosoft Support » Mon Oct 01, 2007 5:36 pm

I wasn't able to reproduce this here. If the only action you're executing is dbpOpenDatabase, then there should only be one potential error message assuming that the command fails. Are there any other actions in your publication that might account for the additional error messages?
NeoSoft Support
Neosoft Support
NeoSoft Team
Posts: 5620
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:48 pm
Location: Oregon, USA

Return to NeoBookDBPro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests