Page 1 of 1

Enable Menu Item

PostPosted: Wed Nov 09, 2011 6:47 am
by datadon
How do you enable a menu item when it has been disabled? I tried using the EnableObject "MenuHeading11" which is the ItemID, but it says it does not exist? What am I missing here? The menu is loaded.

thanks

PostPosted: Wed Nov 09, 2011 6:50 am
by dec
Hi,

Do you tried the "DisableMenuItem" and "EnableMenuItem" actions under "Menus" category?

PostPosted: Wed Nov 09, 2011 6:52 am
by datadon
Ooopps. Thanks, had never used those before.

PostPosted: Wed Nov 09, 2011 6:53 am
by dec
You're welcome!

datadon wrote:Ooopps. Thanks, had never used those before.


There's always a first time. ;)

PostPosted: Wed Nov 09, 2011 7:00 am
by datadon
Even very old timers can learn new things!