Source language: Translate to:

updating variables lists in list or comboboxes

Questions about using NeoBook's scripting language

Moderator: Neosoft Support

updating variables lists in list or comboboxes

Postby kpmcginley » Sun Feb 27, 2011 12:58 pm

If the selection list in a list or combo box is a variable, I have forgotten how to cause the list to update in the list or combo box after if have modified the variable. It updates if I click on the listbox. i have tried refresh object, but that does not cause the list to update. I have done this before, but I have forgotten how. Any help?
kpmcginley
 
Posts: 19
Joined: Mon Apr 07, 2008 1:43 pm

Postby Gaev » Sun Feb 27, 2011 1:17 pm

kpmcginley:

I have one button with ...
Code: Select all
SetVar "[NL]" "[#13]"
SetVar "[MyItems]" "Apple[NL]Banana[NL]Cherry"
... and another with ...
Code: Select all
SetVar "[NL]" "[#13]"
SetVar "[MyItems]" "Egg[NL]Fish[NL]Gum"
... and when I click on either of them, the ListBox with List Items set to [MyItems] ... renders the changes correctly with each click of the Buttons.

Is your ListBox visible (and not covered in any way with some transparent object) when you try to change the value of the variable ?
User avatar
Gaev
 
Posts: 3738
Joined: Fri Apr 01, 2005 7:48 am
Location: Toronto, Canada


Return to NeoBook Action Commands

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest