Source language: Translate to:

Open a Menu

Questions about using NeoBook's scripting language

Moderator: Neosoft Support

Open a Menu

Postby Alex » Thu Feb 04, 2010 1:51 am

Hello,

It is possible to automaticaly open a Menu without clicking on it? I mean to display the all content.

Thanks


Alex
Alex
 
Posts: 745
Joined: Sat Mar 04, 2006 4:53 am

Postby HPW » Thu Feb 04, 2010 2:41 am

When you mean a neobook mainmenu you can define a shortcut.
Then use sendkeys to send this shortcut.
Hans-Peter
User avatar
HPW
 
Posts: 2510
Joined: Fri Apr 01, 2005 11:24 pm
Location: Germany

Postby Alex » Thu Feb 04, 2010 4:11 am

Hi HPW,

Ha yessss, exactly, excellent, thank you very much.

Alex
Alex
 
Posts: 745
Joined: Sat Mar 04, 2006 4:53 am

Postby HPW » Thu Feb 04, 2010 5:02 am

My first thought was untested, so it does not work exactly what I has expected.

So do not define a shortcut.
Neobook assigns a menu key to a menu entry by default the first letter of a menutext.

Then when you press the ALT-Key this menu-key gets an underline and when you press the letter the menu opens.

When you do want a different letter from the menutext to be the key add a '&' in front of the wanted character.

So sending the ALT-key and the menu-key with sendkeys should do it.
Hans-Peter
User avatar
HPW
 
Posts: 2510
Joined: Fri Apr 01, 2005 11:24 pm
Location: Germany

Postby Alex » Thu Feb 04, 2010 5:21 am

Hi HPW,

Thank you very much, it works well.

Alex
Alex
 
Posts: 745
Joined: Sat Mar 04, 2006 4:53 am


Return to NeoBook Action Commands

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron