Page 1 of 1

Auto trim

PostPosted: Wed Mar 20, 2013 1:58 am
by SysOp
Hi,

I want to let you know that I really miss the "Auto trim" feature that NeoPaint 4 had under Special Effects. I hope this can be added to NeoPaint 5 in a new update. Or maybe the feature is still there somewhere and I haven't found it yet or maybe there is another way to achieve the same result?
I thought I could live without it but I am missing it very often.

Thanks in advance!

Re: Auto trim

PostPosted: Thu Mar 21, 2013 10:55 am
by Neosoft Support
Maybe we can add this to a future update.

Re: Auto trim

PostPosted: Thu May 16, 2013 11:56 am
by SysOp
And you did, I found it! Thanks a lot!
It's under Effects -> Border.