Source language: Translate to:

Neopaint 5 Layers feature

General questions about using NeoPaint

Moderator: Neosoft Support

Neopaint 5 Layers feature

Postby virger » Sat Sep 08, 2012 7:48 pm

I have been using Neopaint since the old DOS version ,
Happy to be trying Version 5 I see the new
feature LAYERS every one has been asking for . I would like some one
to explain how to USE this feature .
Thanks
User avatar
virger
 
Posts: 509
Joined: Mon Sep 18, 2006 12:21 pm
Location: Costa Rica, America Central

Postby Neosoft Support » Mon Sep 10, 2012 10:19 am

Take a look at the "Working with Layers" topic in the NeoPaint 5 help file.
NeoSoft Support
Neosoft Support
NeoSoft Team
 
Posts: 5593
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:48 pm
Location: Oregon, USA


Return to General NeoPaint Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest