Page 1 of 1

using 3D tools in NeoPaint

PostPosted: Tue Nov 01, 2005 5:50 pm
by john-r
When I draw a 3D image (example a cube) using the 3D cube tool, the resulting cube always has one side whose dimension I cannot adjust. In other words, the cube does not end up being a cube, it ends up being a 3-dimensional rectangle.

Is this the way it should be or am I missing something?

Thanks for help.

PostPosted: Wed Nov 02, 2005 12:42 pm
by Neosoft Support
I'm sorry, it's not currently possible to adjust the size of a cube's third dimension. We're exploring the possibility of enhancing the 3D tools in a future update next year.

PostPosted: Wed Nov 02, 2005 12:51 pm
by john-r
As I pointed out, it is mis-labeled as a cube. The 3 dimensions of a cube are all equal.