Page 1 of 1

Find Function

PostPosted: Sat Dec 17, 2016 12:44 am
by StarterPack
Hi guys

When i use the "Find" Command to find text in a ListBox in "Current" page, it will find the Text, and then the next and the next etc.
But when i put the ListBox in a container, it will find only the first text, but not the next.
Any help please

Re: Find Function

PostPosted: Fri Dec 23, 2016 4:40 pm
by Neosoft Support
That's just how it works.

Re: Find Function

PostPosted: Wed Dec 28, 2016 9:32 am
by dpayer
StarterPack wrote:Hi guys

When i use the "Find" Command to find text in a ListBox in "Current" page, it will find the Text, and then the next and the next etc.
But when i put the ListBox in a container, it will find only the first text, but not the next.
Any help please


There are many ways to locate values in a listbox.

Here are some ideas using a function for listboxes:

viewtopic.php?f=22&t=21587&p=11220114&hilit=listboxplus#p11220114