Page 2 of 3

Re: New server for forum?

PostPosted: Sun May 08, 2016 11:26 pm
by HPW
Hello,

>Try clicking the "delete all board cookies" at the bottom of this page.

Try that, but no success. When I leave the page and return it does not autologin.
Just tested in the office from IE11 on WIN7.

Regards

Re: New server for forum?

PostPosted: Mon May 09, 2016 11:08 am
by HPW
Hello,

Another test from home tablet Win7:
IE11 cannot login at all.
Chrome can login, but no autologin.
Firefox can login, but also no autologin.

Regards

Re: New server for forum?

PostPosted: Mon May 09, 2016 7:18 pm
by Neosoft Support
I'm not sure what the solution is. The login seems to work correctly here, but I did have to delete cookies on at least one browser. Both Chrome and IE11 will login and autologin. FireFox will login, but not autologin. As far as I can tell the board's cookies are set correctly, but this is apparently a common problem for PhpBB.

Re: New server for forum?

PostPosted: Tue May 10, 2016 4:11 am
by stu
Neosoft Support wrote:I'm not sure what the solution is. The login seems to work correctly here, but I did have to delete cookies on at least one browser. Both Chrome and IE11 will login and autologin. FireFox will login, but not autologin. As far as I can tell the board's cookies are set correctly, but this is apparently a common problem for PhpBB.


I couldn't login yesterday, deleted cookies and it was a no go, kept logging me off every time... Today I had no problem... Chrome btw...

Re: New server for forum?

PostPosted: Tue May 10, 2016 8:09 am
by HPW
Hello,

Strange, today I can Login and autologin with all 3 browser (IE,Chrome,Firefox)

Regards

Re: New server for forum?

PostPosted: Tue May 10, 2016 3:28 pm
by fkapnist
I can login now, but it doesn't remember my user id and password so I keep having to re-login even though I haven't closed the browser window

Re: New server for forum?

PostPosted: Wed May 11, 2016 6:16 am
by Gaev
Dave:

The Forum software is acting up again ... have to Login each visit ... even after clicking on the "Delete all board cookies" link.

Unless the change in host also involved a change in software (version), I can't see how it is phpBB ... in the last ten years (prior to this change), I can not recall a single similar issue before.

Re: New server for forum?

PostPosted: Wed May 11, 2016 7:19 am
by Wrangler
I'm having the same problem again as well. The last host I moved to (shared server) had disabled some php features for security reasons. This could be the case here. It affected a couple of older php scripts I had installed.

Re: New server for forum?

PostPosted: Thu May 12, 2016 7:05 am
by dpayer
Gaev wrote:Dave:

The Forum software is acting up again ... have to Login each visit ... even after clicking on the "Delete all board cookies" link.

Unless the change in host also involved a change in software (version), I can't see how it is phpBB ... in the last ten years (prior to this change), I can not recall a single similar issue before.


Actually it could be phpbb. The forum still resolves to neosoftwarecom.ipower.com but phpbb is probably configured as being located on the neosoftware.com domain. It may be looking for cookies from that domain to do the autologons.

David, check your phpbb configs to see if there is an entry for URL of the site. I may need to be temporarily changed to neosoftwarecom.ipower.com

Re: New server for forum?

PostPosted: Thu May 12, 2016 6:31 pm
by Neosoft Support
David, check your phpbb configs to see if there is an entry for URL of the site. I may need to be temporarily changed to neosoftwarecom.ipower.com


Good suggestion! I've made that change so we'll see if it solves the problem.

Re: New server for forum?

PostPosted: Sat May 14, 2016 5:18 am
by fkapnist
Now I cannot access the forum at all with Firefox. But it seems to work with Chrome.

Re: New server for forum?

PostPosted: Sat May 14, 2016 11:56 am
by Neosoft Support
Try clearing Firefox's history. That solved a similar problem I was having.

Re: New server for forum?

PostPosted: Sat May 14, 2016 12:10 pm
by Wrangler
Solved for me in firefox by deleting cookies and cache.

Re: New server for forum?

PostPosted: Thu May 19, 2016 5:02 pm
by mishem
Now I can not go with Maxthon. :(

Re: New server for forum?

PostPosted: Thu May 19, 2016 7:45 pm
by Neosoft Support
I don't understand. :(